4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyati Elazig

Web tasarım ücreti şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımımda sizlere Gümüşhane web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin birçok il'inde bir web hizmet ajans'ına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Gümüşhane ve Gümüşhane dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Gümüşhane kelimesini sorgulatıyorlar. İşletmelerin tercihlerini Gümüşhane firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Gümüşhane tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her kişi hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük şirketlere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar çok referansa sahip ise işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım ücretleri Gümüşhane

Gümüşhane web tasarım fiyatları web tasarım hizmetleri'nin oldukça fazla olan bir meslek olmasından dolayı birçok il'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Gümüşhane web tasarım fiyatları nedir?

Gümüşhane web tasarım fiyatları istenilen özelliklere göre farklılık göstermekle beraber ortalama fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler yapılacak özel web tasarımlar için verilmiştir. Ajansımızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi değerlendirilirken, hazır web tasarım çalışmaları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Gümüşhane , web site tasarımı Gümüşhane , Gümüşhane web hizmetleri, Gümüşhane web paketleri, Gümüşhane web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder